willie oosterhuis is terug op televisie

Tv-presentator Willie Oosterhuis maakt aanstaande zaterdag zijn rentree op de Nederlandse Televisie. Oosterhuis is zaterdag 26 juni om 12.20 uur te zien in het TROS-programma ‘Sterren in Afrika’ op Nederland 1.

Willie Oosterhuis werkt sinds kort bij de Tros, de mediapartner van het megapiratenfestijn. Willie presenteert in de weekenden de Piratenparade op Tros-themakanaal Sterren.nl en is in gesprek over andere tv-programma’s.

Oosterhuis bekent dat hij het contact met Jan en alleman als tv-maker mist. ‘Het is geweldig, om weer met het televisievak bezig te zijn. Ik voel me meer een tv-maker dan schrijver, ook al gaat het met het boek zeer voorspoedig’’, aldus Oosterhuis.

Vorige week was Willie voor de Tros in Zuid-Afrika. Samen met helemaal Hollands, Anny Schilder en Jan Keizer, de Piratentoppers en René Schuurmans mocht Willie de WK-gekte van dichtbij mee maken. Oosterhuis bezocht naast de oranjecamping ook de lokale bevolking in de sloppenwijken om Zuid-Afrika beter te leren kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.