Home / archiefcentraal / willie oosterhuis is terug op televisie

willie oosterhuis is terug op televisie

Tv-presentator Willie Oosterhuis maakt aanstaande zaterdag zijn rentree op de Nederlandse Televisie. Oosterhuis is zaterdag 26 juni om 12.20 uur te zien in het TROS-programma ‘Sterren in Afrika’ op Nederland 1.

Willie Oosterhuis werkt sinds kort bij de Tros, de mediapartner van het megapiratenfestijn. Willie presenteert in de weekenden de Piratenparade op Tros-themakanaal Sterren.nl en is in gesprek over andere tv-programma’s.

Oosterhuis bekent dat hij het contact met Jan en alleman als tv-maker mist. ‘Het is geweldig, om weer met het televisievak bezig te zijn. Ik voel me meer een tv-maker dan schrijver, ook al gaat het met het boek zeer voorspoedig’’, aldus Oosterhuis.

Vorige week was Willie voor de Tros in Zuid-Afrika. Samen met helemaal Hollands, Anny Schilder en Jan Keizer, de Piratentoppers en René Schuurmans mocht Willie de WK-gekte van dichtbij mee maken. Oosterhuis bezocht naast de oranjecamping ook de lokale bevolking in de sloppenwijken om Zuid-Afrika beter te leren kennen.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.