wereldwinkel raalte zoekt vrijwilligers

De wereldwinkel in Raalte is op zoek naar vrijwilligers. De winkel, die nu 5 jaar in Raalte is, heeft nu ongeveer 40 actieve vrijwilligers. Toch komt de winkel nog mensen tekort. Zowel verkopers als bestuurders staan op het verlanglijstje van de winkel.

Voor de verkoop zoekt de winkel mensen voor 1 dagdeel per week. Ook wordt voor de winkel iemand gezocht die zich als winkelcoördinator wil profileren. Een winkelcoördinator is belast met de leiding van de winkel en die de diverse taakgroepen aanstuurt en begeleidt. Ook is er een zoektocht naar bestuursleden, een personeelfunctionaris en een PR-functionaris.

Als je belangstelling hebt, kun je je aanmelden bij de Werelwinkel, Stationsstraat 42 in Raalte, 0572 – 36 30 04. Voor de bestuursfuncties kun je contact opnemen met dhr Kooi, tel 0572-355191.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.