wekadata bouwt website in een dag

.

WebsiteInOneDay.nl werkt erg simpel. Na het aanmelden ontvang je van WeKaDATA een intakeformulier om in te vullen. Hierna verzamel je foto’s, teksten en het bedrijfslogo.

Er wordt samen met de klant een dag gepland. Deze dag staat een webdesignteam de hele dag tot je beschikking. Om 8 uur ’s morgens neemt het designteam het projectplan door met de klant en wordt er een basis gemaakt voor het template. Het webdesignteam gaat aan het werk en de programmeur gaat de gewenste functionaliteit programmeren.

Om 12 uur is er telefonisch contact met de klant. In dit gesprek wordt de voortgang besproken en het definitieve template wordt opgeleverd. Om 16.00 uur wordt de website opgeleverd en krijg je een gebruikerstraining, zodat je zelf op een handige mannier veranderingen aan kan brengen en zelf uitbreidingen kan maken.

Een WebsiteInOneDay kost €995,-

Meer informatie kan je vinden op staging2.websiteinoneday.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.