weer kortingschieten tijdens koopavond raalte

Vrijdagavond (vanavond) is er tijdens de koopavond in Raalte weer kortingschieten dat wordt georganiseerd door Intersport Schutte en EP: Jan Oosterwechel. Na de succesvolle aftrap van vorige week zullen er vrijdagavond vanaf 19.30 uur weer zo’n honderd ballen worden weggeschoten. De afgelopen week hebben mensen hun kortingsbal massaal verzilverd waardoor er besloten is de activiteit nogmaals te herhalen.

De actie is natuurlijk een knipoog naar het WK. Intersport Schutte en EP Jan Oosterwechel schieten vanuit een bus een paar honderd ballen weg met daarop verschillende kortingspercentages die oplopen tot wel zeventig procent.

Mensen kunnen de bal tijdens het WK inleveren bij betreffende winkels. De korting die op de bal gedrukt staat, geldt bij aankoop van een product. Elke bal staat voor korting op één product, dus het is natuurlijk zaak zoveel mogelijk ballen te bemachtigen. Na de finale zijn de kortingspercentages niet meer geldig.

Intersport Schutte en EP Jan Oosterwechel doen met mooie prijzen ook mee aan de Weka-poule van Salland Centraal. Daar kun je nog dagelijks de standen van de wedstrijden aanpassen tot vijf minuten voor aanvang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.