Home / archiefcentraal / waardecheque 500 euro voor familie blankvoort

waardecheque 500 euro voor familie blankvoort

Charles van den Ende van Stukadoorsbedrijf Van den Ende in Raalte heeft onlangs een waardecheque van 500 euro overhandigd aan de familie Blankvoort in Raalte. Deze had de familie gewonnen tijdens de Zaterdag van de afbouw op 17 april.

Van Den Ende was één van de afbouwvakmannen die deel nam aan de landelijke zaterdag van de afbouw op 17 april 2010. Charles stelde op deze dag zijn woning open voor belangstellenden. Zij konden tijdens deze dag inspiratie opdoen voor het verbouwen of opknappen van de woning. Als je die dag een offerte opvroeg bij één van de deelnemers maakte je kans op een iPod of 500 euro korting op de factuur. Deze landelijke prijs werd beschikbaar gesteld door het bedrijfschap afbouw. Groot was de verrassing toen bleek dat een klant van Charles in de prijzen was gevallen. Charles is namelijk zelf vorig jaar nog uitgeroepen tot ‘Vakman van het jaar’.

Meer informatie op www.destukadoorraalte.nl.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.