vvd raalte positieve lijn doorzetten

De voorzitter van VVD Raalte, Bartus Jonkman, is uiteraard erg blij met het verkiezingsresultaat van woensdag. Erg lang stil blijven staan bij de overwinning wil hij echter niet, want hij kijkt direct naar de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar: “Ons ledenaantal blijft al geruime tijd stijgen wat ook al tot winst bij de gemeenteraadsverkiezingen heeft geleid”. “Het is nu zaak om deze positieve lijn door te trekken richting de Provinciale Statenverkiezingen van volgend jaar” aldus Jonkman.

Zowel qua percentage als totaal aantal stemmen is er een forse groei in het aantal VVD-stemmen in Raalte. In 2006 kreeg de VVD 2416 stemmen wat ruim 10% van de stemmen was, anno 2010 is dat gestegen naar 3929 stemmen. Dat is goed voor ruim 17% van alle stemmen in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.