Home / archiefcentraal / vrouw uit haarle gewond bij ongeval n35

vrouw uit haarle gewond bij ongeval n35

Bij het inhalen is de auto frontaal op een tegemoetkomende auto uit de richting van Nijverdal gebotst. In de tegemoetkomende auto zat een 25-jarige vrouw uit Haarle. Door de botsing zijn beide auto’s gaan slingeren en hebben daarbij nog twee andere auto’s geraakt. In één van die auto’s zaten een 45- en een 40-jarige man uit Enschede.

De andere auto heeft alleen blikschade opgelopen. In totaal zijn er vier voertuigen bij het ongeluk betrokken geweest. Zes personen zijn gewond geraakt. De brandweer heeft twee slachtoffers moeten bevrijden uit hun auto. De 28-jarige man uit Hengelo is met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. De vijf andere slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg is ongeveer twee uur afgesloten geweest voor al het verkeer.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.