Home / archiefcentraal / voetbalclinic sv raalte en fc zwolle

voetbalclinic sv raalte en fc zwolle

De opkomst – zo bij aanvang van de zomerstop – was goed. De oude teams van de pupillen werden in groepen verdeeld en er bleef een harmonie in het team over. Een ontzettend leuke afsluiting van het voetbalseizoen, aldus onze man op het veld.

Na afloop had jeugdcoördinator Marco Kruitbosch voor de deelnemers nog een tas met allerlei leuke attributen voor het wk, natuurlijk ontbraken posters en boeken van FC Zwolle niet. En er was ook een vuvuzela voor iedereen, zodat het diploma voor deelname met luid getoeter begeleid kon worden.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.