vijf gewonden bij aanrijding politie auto

Vermoedelijk zag de medewerker door de laagstaande zon een tegemoetkomende auto over het hoofd, waardoor tijdens het afslaan een botsing onvermijdelijk was. De auto van de politiemedewerkers tolde rond waarna deze tot stilstand kwam. De andere auto kwam in de berm tot stilstand. Een derde auto die vanuit de Poggebeltweg kwam, raakte ook beschadigd door de aanrijding.

In de tweede auto die over de Holterweg reed zaten een 59-jarige man uit Markelo, zijn 57-jarige echtgenote en hun 19-jarige dochter. Zij en de twee medewerkers van de politie (een 44-jarige man uit Olst en een 26-jarige man uit Nijverdal) raakten gewond en werden alle vijf naar het ziekenhuis gebracht. Met uitzondering van de politiemedewerker uit Olst moesten zij voor een nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven. Naar de exacte toedracht van het ongeval is een onderzoek gestart. Dit onderzoek wordt volgens de procedure verricht door een onafhankelijk team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.