verfraaiing parkeergarage 25000 euro

In eerste instantie is er geprobeerd om de in samenwerking met de schildersopleiding van de Landstede een wandschildering bij de entree van de garage te verwezenlijken. Dit kwam echter niet van de grond: “Blijkbaar had Landstede niet de behoefte om wat te doen. We zijn niet tot een deal gekomen,” aldus Haarman. Nu wordt er een externe partij ingehuurd om voor een schildering bij de entree te zorgen. Kosten: 10.000 euro.

Ook wordt een aantal wanden en zuilen in de garage van een laagje verf voorzien. Hier komt geen kunstzinnige uiting op, maar deze betonnen delen worden in een effen kleur geschilderd. De kosten voor dit schilderwerk zijn 7.500 euro.

Tot slot wordt ook de bewegwijzering in de garage aangepast. “De huidige situatie is voor verbetering vatbaar,” aldus de gemeentelijke stukken. De hoogtebalk bij de entree, de verwijzing op kiosk, diverse unties aan het plafond (met daar op de rijrichting) en bestickering zorgen ook voor een prijskaartje van 7.500 euro.

Eerder speelden er ook nog ideeën om de vloer van de garage van een coatinglaag te voorzien. Die kosten bleken op 80.000 euro uit te komen. Daarom heeft de gemeente dat idee laten varen.

De 25.000 euro die nu opgehoest moet worden komt uit het potje ‘betaald parkeren’ van de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.