van de worp opent dumpstore en pompcafe

Het Pompcafé, met als uitbaters Kim van de Worp en partner Marlinde Baarslag, zal na de Pompdagen uiteindelijk een bestemming in de detailhandel krijgen als aanvulling op C1000 Van de Worp aan de Marktstraat. Binnenkort maakt het Heinose stel de opening bekend van Nederlands eerste ‘C1000 Dumpstore’ waarin artikelen tegen dumpprijzen worden verkocht. Dit als voorproefje op de uiteindelijke intentie om de ruimte bij C1000 aan te trekken. C1000 presenteert deze Dumpstore binnenkort via een website die alvast een kijkje biedt in het aanbod.

De volledige bovenruimte van Marktplein 4 zal verdeeld worden in mooie kantoorunits welke aan ondernemers tegen aantrekkelijke huurprijzen verhuurd zullen worden. Met daarbij een gezamenlijke ontvangstruimte wordt de ruimte efficiënt ingericht voor de ondernemer. “Ook hiervoor lopen de eerste aanmeldingen maar kunnen geïnteresseerden zich nog melden voor meer informatie” aldus Van de Worp.

De geschiedenis lijkt zicht te herhalen, want het pand aan Marktplein 4 stond vroeger bekend als ’Café van Rijssen’ waarin Bé en Trui van Rijssen-van de Worp de eigenaren waren. Dit is altijd nog zichtbaar in de steen bij de entree van het pand. Uiteraard zijn Kim en Marlinde zeer trots op deze ‘Van-de-Worp-voorgeschiedenis’ en vinden het geweldig dat zij het pand verder kunnen exploiteren.

De exacte invulling voor de programmering van Pompcafé is nog niet helemaal bekend, maar dat er spectaculaire entertainment voorbij zal komen staat buiten kijf. Hiervoor wordt binnenkort de website staging2.pompcafe.nl gelanceerd waarop belangstellenden de plannen kunnen volgen.

Al met al staat de familie Van de Worp in de startblokken van de opzet van een nieuw bedrijf waar met enthousiasme naartoe geleefd wordt: “Met de komst van C1000 Dumpstore en het Pompcafé krijgt ook dit huidige lege pand een nieuwe bestemming waar veel Heinoërs wat aan hebben,” aldus Kim & Marlinde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.