unieke vestigingsmogelijkheden almelosestraat

Op een beeldbepalende locatie aan een van de belangrijkste invalswegen van Raalte liggen unieke mogelijkheden voor de vestiging van een bedrijf of huur van een aantrekkelijke bedrijfsunit. Het bedrijfsperceel aan de Almelosestraat 85 te Raalte is maar liefst 60.000 m² groot en daardoor een ideale plek voor grootschalige bedrijvigheid. Naast dit perceel ligt een bedrijfsverzamelgebouw met een totale bedrijfsoppervlakte van 8.400 m² waar bedrijfsunits vanaf 300 m² kunnen worden gehuurd. Voor de verkoop en verhuur werkt Hannink Makelaars uit Raalte samen met Hunink en Holtrigter Bedrijfsmakelaars uit Apeldoorn.

Wilfred van Riggelen van Hunink & Holtrigter: “Dit gebied beschikt inderdaad over een perfecte ligging. Een prima zichtlocatie, gesitueerd aan de N35 en N348 met uitstekende verbindingen van en naar Zwolle, Deventer en Hoogeveen. De koopsom van een kavel bedrijventerrein is vanaf € 100 per m² k.k. Dat is gunstiger dan elders in de gemeente Raalte, terwijl de locatie vanwege de ligging veel beter is. Bovendien zijn er veel mogelijkheden op dit grote bedrijfsperceel met de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden categorie 4’. In overleg met de gemeente is bijvoorbeeld ook grootschalige detailhandelsvestiging (GDV) bespreekbaar”.

Paul Hannink van Hannink Makelaars vult aan: “Uiteraard is het mogelijk om dit grote bedrijfsperceel op te delen in kleinere kavels. Wie echter niet nieuw wil bouwen, kan een van de bedrijfsunits huren als kantoorruimte en/of bedrijfshal. In overleg zijn verschillende vloeroppervlaktes mogelijk, eventueel met verdieping. De nuttige hoogte van de bedrijfshal is ongeveer acht meter en de hal is deels voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Er zijn bovendien voldoende overheaddeuren en daglichttoetreding is geen probleem. De huurprijs van een bedrijfshal is € 29 per m² excl. BTW en de huurprijs van kantoorruimte is € 59 per m² excl. BTW”.

Wie interesse heeft in nieuwvestiging op deze unieke locatie of wie een aantrekkelijke bedrijfsunit wil huren, kan contact opnemen met:

Hannink Makelaars & Taxateurs

Herenstraat 1

8102 CN Raalte

T: 0572-351291

E: info@hannink.nl

I: staging2.hannink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.