Home / archiefcentraal / uitreiking awards aan leerlingen capellenborg

uitreiking awards aan leerlingen capellenborg

Hieraan vooraf lieten circa 100 leerlingen op de Capellenborg op creatieve wijze zien aan ouders, docenten, begeleiders wat zij in hun maatschappelijke stage hadden gedaan. Dit gebeurde op een presentatiemarkt, waar je de meest leuke presentaties te zien kreeg. Zo was er een echte Kite (stage gelopen bij de BOS Impuls), maar ook filmpjes, posters en flyers te zien over stages in de zorg, de sport, kinderwerk, etc. De leerlingen hadden er veel werk van gemaakt.

Na afloop van de presentatiemarkt vertelde Everlien Schoterman van het Platform dat de organisaties positief waren geweest over de inzet van de leerlingen. Het Platform wilde daarom de leerlingen, die door organisaties “met veel lof” waren aangemeld, belonen.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.