Home / archiefcentraal / uitreiking awards aan leerlingen capellenborg

uitreiking awards aan leerlingen capellenborg

Hieraan vooraf lieten circa 100 leerlingen op de Capellenborg op creatieve wijze zien aan ouders, docenten, begeleiders wat zij in hun maatschappelijke stage hadden gedaan. Dit gebeurde op een presentatiemarkt, waar je de meest leuke presentaties te zien kreeg. Zo was er een echte Kite (stage gelopen bij de BOS Impuls), maar ook filmpjes, posters en flyers te zien over stages in de zorg, de sport, kinderwerk, etc. De leerlingen hadden er veel werk van gemaakt.

Na afloop van de presentatiemarkt vertelde Everlien Schoterman van het Platform dat de organisaties positief waren geweest over de inzet van de leerlingen. Het Platform wilde daarom de leerlingen, die door organisaties “met veel lof” waren aangemeld, belonen.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.