trekking van de rov actie komt eraan

De trekking van de grote winkelactie van het ROV, die de afgelopen vier weken heeft plaatsgevonden, vindt zaterdag 3 juli plaats op de Plas in Raalte. Om je prijs in ontvangst te nemen moet de winnaar(es) aanwezig zijn bij de trekking.

De finale van de grote zomeractie is gevuld met grote prijzen. Enkele prijzen zijn de Citroen C1 met een waarde van 9500 euro, één minuut gratis winkelen bij de supermarkten Jumbo en C1000 en levensmiddelenpakketten van de Albert Hein.

Van 9.30 tot 14.00 uur kun je je kaartje inleveren in de kofferbak van de auto, die hiervoor klaarstaat en vanaf 13.00 uur vinden trekkingen plaats. De trekking van de auto is om 15.30 uur. Tevens is er deze dag ook een grote braderie in het centrum van Raalte van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.