topgroepen op salland festival

Uit een heel ander continent komt de groep Nruthyeshwar, Mumbai, India. De groep heeft een rijke traditie aan folklore dansen. In prachtige, authentieke Indiase kostuums zullen zij laten zien wat de Indiase cultuur zo bijzonder maakt. Voor hun eerste optredens ooit in Nederland is de groep al maanden in voorbereiding. Het wordt een lust voor het oog om de Indiase groep te zien optreden. Te zien in het Holstohus op vrijdagavond in Olst, de folklore dag in het centrum en bij de tent, de gala voorstelling zaterdagavond en de zondagmatinee voorstelling.

Iets dichterbij, maar altijd nog 1100 km hier vandaan zetelt de Poolse groep “The Folk, Dance and Song Ensemble of Warsaw School of Economics’’ uit Warschau. Een jonge groep, niet alleen qua leeftijd maar ook van oprichtingsjaar, 2004. De leider en choreograaf vond vorig jaar het artistieke niveau nog niet hoog genoeg om deel te nemen aan een internationaal folkloristisch festival, maar nu zijn ze dus wel zo ver. Te zien op in het Holstohus op vrijdagavond in Olst, de folklore dag in het centrum en bij de tent, de gala voorstelling zaterdagavond en de zondagmatinee voorstelling.

Alle voorstellingen vinden plaats van donderdag 17 juni t/m 20 juni op de nieuwe locatie aan de Munstersestraat in Raalte. De organisatie van het Salland Festival is nog steeds op zoek naar gastgezinnen. Voor meer informatie of aanmelding: Jolinde Euren (357163) en Claudia Wassing (351250). Of staging2.sallandfestival.nl. Daar kun je ook toegangskaarten bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.