Home / archiefcentraal / texaco verdachte aangehouden

texaco verdachte aangehouden

De politie heeft maandagavond een 22-jarige inwoner van Amsterdam aangehouden op verdenking van de twee inbraakpogingen bij de Texaco in Raalte Noord. Tijdens beide pogingen kwam de 22-jarige niet binnen. Wel zette de eigenaar van de Texaco-tankstations de beelden op internet.

De 22-jarige wordt verdacht van inbraakpogingen in de nacht van 17 juni en in de nacht van 21 juni. Een week na de tweede inbraakpoging werd de Amsterdammer dus aangehouden. De man is ingesloten op het bureau en zal verhoord worden over beide zaken.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.