texaco inbreker probeert het opnieuw

De jongen die afgelopen week tevergeefs probeerde in te breken bij het Texaco-tankstation in Raalte-Noord heeft in de nacht van zondag op maandag een tweede verwoede poging gedaan. Zondag publiceerde Texaco de beelden van de inbreker op YouTube, naar verwachting kan hij zichzelf ook een tweede keer gaan bewonderen op diezelfde videosite.

Paul Hofstede is ervan overtuigd dat het om dezelfde dader gaat als vorige week: “Ik heb de beelden gezien en ik weet zeker dat het dezelfde jongen is.” De inbraakpoging en de bijbehorende videobeelden krijgen steeds meer bekendheid. Maandag pikte Geenstijl het verhaal op, heeft SBS Hart van Nederland contact gezocht en toonde RTV Oost ook interesse in het verhaal. Wat Hofstede daar van vindt? “Het is alleen maar mooi dat er veel aandacht voor is. Hoe meer aandacht, hoe groter de kans dat hij gepakt wordt toch?” aldus de eigenaar van het tankstation.

De glazen deuren van het tankstation aan de Weidelaan zijn door de twee inbraakpogingen wel volledig vernield. Het glas is eruit gehaald, de gaten zijn afgedekt door twee houten platen. Hoeveel het Hofstede kost, weet hij niet precies, maar dat het hem geld gaat kosten, is wel zeker: “Een deel van de schade valt onder eigen risico.”

Beelden van de inbraakpoging van afgelopen week vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.