tcr wit wordt tcr blauw op groen gas

De vertrouwde kleur wit van de voertuigen van TCR heeft er een blauw broertje bijgekregen. Vanaf deze week tref je ook blauwe taxi’s van de Raalter firma op straat. Om nog een extra kleurtje aan dit palet toe te voegen rijdt een aantal van die blauwe voertuigen op groen gas.

In een onlangs ondertekend convenant zijn er afspraken gemaakt over milieuvriendelijk vervoer. De auto op de foto rijdt namelijk op groen gas. Deze voertuigen rijden de eerste 90.000 kilometer op 100% groen gas. Omdat groen gas gewonnen wordt uit restafval, is deze brandstof vrijwel CO2-neutraal. Om de voertuigen van brandstof te voorzien is in de hal van TCR een installatie gebouwd waar de auto’s kunnen tanken. Op één volle tank legt de milieuvriendelijke taxi ongeveer 400 kilometer af.

In hetzelfde convenant werden ook afspraken gemaakt over de herkenbaarheid van de regiotaxi-voertuigen. De kleurstelling van 25 taxi’s gaat van wit naar blauw. Ook staan er in de overeenkomst afspraken over kortingstarieven voor klanten, tijdmarges in ophaal- of aankomsttijd, terugbelservice, taxipoints en het boeken van een regiotaxirit via internet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.