Home / archiefcentraal / tcr neemt eerbeeks bedrijf over

tcr neemt eerbeeks bedrijf over

Het wagenpark van Brekveld bestaat uit ongeveer 12 voertuigen uit de hogere klasse. Ook het personeel van het bedrijf uit Eerbeek wordt door de Raalter personenvervoerder overgenomen. “We keken naar een samenwerking, dat heeft geresulteerd in een overname,” aldus directeur Marc Roescher.

De afgelopen tien jaar maakt TCR een forse groei door. In 2001 werd Taxi Rietman uit Deventer overgenomen, in januari 2007 werd Oostenenk Personenvervoer aan de TCR Groep toegevoegd en nu wordt dus ook Brekveld uit Eerbeek aan de Groep toegevoegd.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.