start inschrijven sallandse wandelvierdaagse

De inschrijvingen voor de Sallandse Wandelvierdaagse zijn begonnen. Dit jaar is de Sallandse Wandelvierdaagse vernieuwd. Na de tochten van vorig jaar zijn de routes verder geperfectioneerd. Zo staat de tweede dag, de dag van Heino, een mooie wandeling door ’t Reelaer op het programma.

Verder hebben de ‘Ik lekker Fit’ routes van ongeveer 8 kilometer per dag nieuwe routes met namen gekregen, zoals de zwanenroute, de wandelpadenroute, de vogelroute en de vijverroute. Tweewieler Kruiper stelt een fiets ter beschikking, die verloot wordt onder de deelnemers van de ‘Ik lekker Fit’-vierdaagse.

Natuurlijk kun je ook minder dan vier dagen mee wandelen als dat te veel van het goede is. De vierdaagse is van 26 tot en met 29 oktober. Inschrijven kan via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.