spetterend weekend voor zwembad heeten

Dit weekend was er van alles te beleven rond het sportpark in Heeten. Het zwembad bestaat dit jaar 40 jaar en dat werd gevierd met een sport- en spelmiddag die georganiseerd werd door Juventa. Er was voor groot en klein genoeg te doen.

Voor de allerkleinsten was er in het peuterbad ’tikkertje oversteek’. De grotere kinderen vermaakten zich met een renspel op het speelveld en in het water lag een grote stormbaan met glijbaan. Achter op het veld was doel schieten. Voor de grootste kinderen was er een tent opgezet waar ze koffie en lekkere versnaperingen konden krijgen. Het was een gezellige natte boel in en om het zwembad van Heeten.

Tijdens het feestweekend werd ook de winnaar van de prijsvraag bekend gemaakt. Heetenaren waren opgeroepen om een nieuwe naam voor het zwembad te verzinnen. Wim Sibelt verzon de naam De Oase. Dat is ook de naam waaronder het zwembad vanaf dit weekend te boek zal gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.