spektakel bij manege bartels

Een flinke onderlinge strijd afgelopen zondag, tijdens het verenigingsconcours van de Heemruiters in Mariënheem. Dit concours is ontstaan tijdens een lustrum van de Heemruiters. Onderling werd er gestreden om mooie prijzen, maar wat nog belangrijker was er wordt mooi en vooral ook goed gesprongen.

Onder wat benauwde omstandigheden, qua weer, was het voor de ruiters en amazones en hun pony ook enigszins een uitputtingsslag. Rond de klok van 16.15 ging de pony van Simone Dijsselhof flink onderuit, Simone maakte een aardige val. Zij is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

17.00 uur ging het concours weer verder, de finale werd gereden. Deze werd in een onderlinge strijd tussen de volgende ponyclubs uitgestreden; de Heemruiters, Ponyclub Heeten en de Eschruiters uit Wierden. De Heemruiters wonnen uiteindelijk de finale.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.