sociale zaken raalte scoort ruime 7

In 2009 heeft het onderzoeksbureau SGBO een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder de cliënten die in Raalte een bijstandsuitkering ontvingen en onder cliënten die gebruik maakten van de minimaregelingen.

In beide onderzoeken scoort de afdeling op dienstverlening van de gemeente bovengemiddeld. De Wet werk en bijstand cliënten geven gemiddeld een 7.3 tegenover een landelijke score van 7.2. Minima cliënten geven een 7.5 tegenover een landelijk score van 7.3. Cliënten waarderen de bereikbaarheid, de klantvriendelijkheid, de stiptheid van uitbetaling en de snelheid van reageren.

Het rapport met de resultaten biedt niet alleen mooie cijfers maar ook handvatten voor de verbetering van de dienstverlening. Uit de aanbevelingen blijkt dat de informatievoorziening via internet, de communicatie naar de cliënten en het proces van de afhandeling van aanvragen verbeterd kunnen worden. Met deze verbeterpunten gaat de gemeente Raalte de komende tijd aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.