simone decheiver neemt sille over

Sil Bakker, de huidige eigenaresse vond het na zeventien jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik heb een gezin met kinderen en bovendien wil ik weer een studie gaan volgen. Ik ga zo meteen echt heel wat anders doen. Spannend, maar ik heb hier een ontzettend leuke tijd gehad. Ik ben geen dag met tegenzin naar de zaak gegaan. Van alles wat ik tot nu toe gedaan heb, was dit veruit het leukste. Dat komt door de contacten die je opbouwt met je klanten. Lingerie is iets heel persoonlijks, daar moet je samen met iedere klant een bepaald gevoel mee opbouwen.”

Simone heeft ontzettend veel zin in haar nieuwe uitdaging. “Ik kom uit een echte middenstandsfamilie. Ik heb eerder twee videotheken gehad. Vroeger stond alles in het teken van de carrière van mijn man. Nu hij een punt heeft gezet achter zijn profvoetbalcarrière heb ik weer alle gelegenheid om me op mijn ambities te richten. En een lingeriewinkel is echt iets voor mij. Ik ben een vrouw, ik houd van mooie dingen, ik vind lingerie heel belangrijk en ik ben onderneemster. Toen ik dus de advertentie zag dat Sille te koop kwam, was de eerste stap snel gezet!”

Aan de formule van Sille Underwear zal weinig veranderen. Het waardepuntensysteem van Sille blijft bestaan en reeds verkochte cadeaubonnen kun je na de overname ook gewoon in de zaak gebruiken. Simone, de vrouw van oud-profvoetballer Harry Decheiver, is van plan om de huidige merken in de collectie te behouden, maar wil wel het aanbod uitbreiden. Simone: “We zullen het vloeroppervlak zo inrichten dat we een nog grotere collectie kunnen presenteren. Sille zal zo meteen een totaalpakket bieden voor nacht-, bad- en ondermode voor de vrouw, aangevuld met herenondergoed.”

Hoewel Sille Underwear zich richt op het midden- en bovensegment, wil Simone met haar lingeriezaak ook vooral erg laagdrempelig zijn. “De klanten moeten hier met plezier binnen komen. Een kopje koffie en een bonbonnetje staan klaar. Het gaat me om net dat kleine beetje extra. In de lingeriewereld zijn een goede service en klantgerichtheid heel belangrijk, daarin zit ook een groot deel van de meerwaarde van een zaak als Sille Underwear. Dat is nu zo en dat zal ook zo blijven!”

Sille Underwear is gevestigd aan de Marktstraat 8a in Raalte, tel: 0572-363658.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.