signeersessie in bruna heino

Karin de Graaff, de schrijfster van het kinderboek “Het verdwaalde bultenbeest” signeert woensdag 7 juli haar boeken in de Bruna in Heino. Na het ruimteavontuur van ‘3, 2, 1… de ruimte in!’ vinden in dit boekje het jongetje Luuk en zijn hondje Bo in de woestijn een verdrietig kameeltje dat ze besluiten te helpen.

Naast de signeersessie is er een kleurwedstrijd voor midden- en onderbouw van de basisscholen. Kleurplaten mogen tot uiterlijk 6 juli bij de boekwinkel ingeleverd worden. De drie mooiste kleurplaten ontvangen een gesigneerd boek tijdens de prijsuitreiking.

De signeersessie duurt van 14.30 tot 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.