Home / archiefcentraal / scouting raalte 70 jaar groot kamp

scouting raalte 70 jaar groot kamp

Scouting Raalte viert haar 70 jarig jubileum met een groot kamp. In het weekend van 5 en 6 juni is er een groot kamp voor alle leden, leidinggevenden en vrijwilligers in Okkenbroek. Iedereen, behalve de alles kleinsten, overnacht op het terrein in tenten en onder zeiltjes. Tijdens het kamp wordt er een heuse wereldreis gemaakt met de wereldreizigers Calypso en Carlos en ontdekken we een nieuw land: Nova Scoutia.

Zaterdag 5 juni om 10.00 uur wordt het kamp op een ludieke wijze geopend en begint de wereldreis in 24 uur. De zaterdag wordt ingevuld met diverse spelen en workshops voor alle deelnemers. Met een spetterend kampvuurprogramma wordt de zaterdag geheel in scoutingstijl afgesloten. Op de zondagochtend is er nog een leuk programma waarna om 13.00 uur het kamp wordt afgesloten.

Kijk voor meer informatie op www.scouting-raalte.nl

Lees ook

Seizoen Zwembad de Welters volgende week van start

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent op woensdag 21 april om 13.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.