schutte blijft hoofdsponsor hellendoorn rally

Ook de komende drie jaar zal het Lemelerveldse ICT-bedrijf Schutte Informatisering de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally weer bijstaan als hoofdsponsor. Schutte Informatisering was de afgelopen drie jaar ook al hoofdsponsor van het grootste rally-evenement van Nederland.

Het contract voor het driejarige hoofdsponsorschap wordt na de 29e editie, die op vrijdag 17 en zaterdag 18 september weer verreden wordt, getekend. De voorbereidingen voor het evenement zijn al een aantal maanden weer aan de gang. Het belooft weer een groots evenement te gaan worden met mooie proeven.

De Schutte Informatisering Hellendoorn Rally zal dit jaar 17 proeven bevatten, waarvan vier proeven ten noorden en vier ten zuiden van de gemeente Hellendoorn liggen. Na uitvoerig overleg tussen gemeenten en rallyrijders is besloten twee proeven te schrappen, namelijk de proeven Ligtenberg en Beuzenberg.

De start is als vanouds in de Manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn, terwijl de service weer plaatsvindt bij de firma Ten Brinke in Rijssen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.