salland festival zoekt nog drie gastgezinnen

Het Internationaal Folkloristisch Salland Festival is enkele dagen voordat het festival start nog op zoek naar drie gastgezinnen. Voor de laatste buitenlandse gasten wil de organisatie graag onderdak hebben. “Van woensdag 16 juni tot en met dinsdagochtend 22 juni zijn ze uw gast. U hoeft alleen de gasten onderdak te bieden met onze typische Sallandse gastvrijheid. De gasten zijn overdag op pad voor het Salland Festival. Een onvergetelijke ervaring en dankbaarheid van uw gasten is uw beloning, naast een passe-partout voor alle voorstellingen van het Salland Festival,” aldus de organisatie.

Als u meer info wilt, kunt u bellen met Jolinde Euren (0572-357163) en Claudia Wassing (0572-351250). Meer informatie over de groepen en het programma is te vinden op: staging2.sallandfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.