Home / archiefcentraal / salland centraal ontvangt tips

salland centraal ontvangt tips

Sinds de berichtgeving over de mislukte inbraakpogingen bij de Texaco in Raalte Noord is er bij de redactie van Salland Centraal een aantal tips binnengekomen met daarin een persoon die door de lezers gezien wordt als mogelijk betrokkene bij de zaak.

Mensen die deze tips instuurden gaven doorgaans aan anoniem te willen blijven. Salland Centraal respecteert deze wens. De redactie zelf kan weinig met de tips, omdat SC nou eenmaal geen eigen rechercheur op kantoor heeft zitten. Ook wil SC niemand van tevoren gaan beschuldigen, het onderzoek is aan de politie en de veroordeling is aan de rechter als de dader gepakt wordt.

Daarom heeft SC de tips doorgespeeld aan de politie. Salland Centraal heeft van de inzenders hun naam, mailadres en andere persoonlijke gegevens achtergehouden voor de politie. De naam van Salland Centraal en die van de persoon die door meerdere mensen herkend is als de dader staan als enige namen in de mail die verzonden is aan de politie.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.