Home / archiefcentraal / runaway deer aan kop in kampioenschap

runaway deer aan kop in kampioenschap

Het tractorpullingteam Kawe Runaway Deer heeft de leiding genomen in het Nederlands kampioenschap. De koploper maakte namelijk tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend in Oudenhoorn een remfoutje, waardoor hij zijn leidende positie moest afstaan.

Er zijn nog 5 wedstrijden te gaan om het Nederlands Kampioenschap, er kan dus nog van alles gebeuren. Aanstaande zaterdag gaat het team proberen of ze de kop in het kampioenschap kunnen behouden, tijdens de wedstrijd in het Drentse Eext.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.