Home / archiefcentraal / runaway deer aan kop in kampioenschap

runaway deer aan kop in kampioenschap

Het tractorpullingteam Kawe Runaway Deer heeft de leiding genomen in het Nederlands kampioenschap. De koploper maakte namelijk tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend in Oudenhoorn een remfoutje, waardoor hij zijn leidende positie moest afstaan.

Er zijn nog 5 wedstrijden te gaan om het Nederlands Kampioenschap, er kan dus nog van alles gebeuren. Aanstaande zaterdag gaat het team proberen of ze de kop in het kampioenschap kunnen behouden, tijdens de wedstrijd in het Drentse Eext.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.