ruim 600 deelnemers fietsdriedaagse dalfsen

De eerste avond van de fietsdriedaagse in Dalfsen heeft maandag ruim 600 fietsliefhebbers vertrokken. Onder een lekker avondzonnetje gingen de fietsers op stap richting Nieuwleusen en de Lichtmis. De meeste jeugdige deelnemers kozen voor de route van 15 kilometer, terwijl de wat oudere fietsers kozen voor de route van 30 kilometer.

Onderweg werd er goed voor de deelnemers gezorgd; de fietsers kregen een appeltje (voor de dorst?) en de jeugdigen mochten zich tegoed doen aan een glas limonade. De oudere deelnemers vonden de stempelpost in het wegrestaurant langs de route een mooie reden om daar ook direct maar een kop koffie te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.