ruim 100 aanmeldingen voor tourspel

Het Tourspel, de pool van de Tour de France, begint bijna. Er hebben zich al ruim honderd mensen aangemeld om mee te doen. Heb jij verstand van de Tour de France of wil je gewoon een mooie racefiets winnen? Doe dan mee met het Tourspel en maak kans op een Cannondale Liquigas teamreplica ter waarde van 1099 euro. Naast de racefiets zijn er ook andere, kleinere prijzen te winnen.

In het tourspel moet je je eigen tourploeg samenstellen van twaalf renners. Je krijgt hiervoor een virtueel budget van 150 miljoen euro. De resultaten van de renners in jouw ploeg bepalen hoeveel punten je krijgt per etappe en degene met de meeste punten aan het eind van de Tour wint de Cannondale Liquigas teamreplica.

Voor de deelnemers van vorig jaar: Je kunt met je oude account zo weer meedoen, daarvoor hoef je je niet opnieuw aan te melden. Je kunt inloggen met je e-mailadres als gebruikersnaam en je wachtwoord van vorig jaar. Als je het wachtwoord vergeten bent, kun je het wachtwoord opvragen met de knop “wachtwoord vergeten’’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.