rtv oost trekt door salland

Tijdens de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ trekt RTV Oost in de maanden juni, juli en augustus door de provincie. Afgelopen woensdag streek de regionale omroep neer in Haarle. Op 17 juni is Mariënheem aan de beurt. Op de hoek van de Krusestraat en de Hellendoornseweg worden die dag allerlei live-uitzendingen gemaakt.

De omroep roept inwoners op om een bijdrage te leveren, door zelf met onderwerpen voor de uitzending aan te komen. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

Radio Oost begint al om 06.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Mariënheem en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 19.20 en 20.20 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.