rtv oost komt naar lierderholthuis

RTV Oost komt in het kader van haar ‘Zet ‘m op Elf’-tour op 1 juli naar Lierderholthuis. De inwoners van Lierderholthuis worden door de omroep opgeroepen opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie aan de Kerkslagen en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten.

In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost door de provincie met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’. Vanuit 65 Overijsselse steden en dorpen wordt een dag lang live uitgezonden door Radio en TV Oost.

Radio Oost begint om 06.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Lierderholthuis en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 19.20 en 20.20 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.