rohda mannen bezoeken wk voetbal

René Kappert, Hans List en Gerard Westendorp vertrekken dinsdag 8 juni naar Zuid-Afrika, om daar de eerste drie wedstrijden van het Nederlands elftal te gaan bezoeken. Met een camper reist het drietal de wedstrijden af.

De Zuid-Afrika-trip van het drietal begint met een bezoek aan het Krugerpark. De twee weken erna staat het WK voetbal centraal. De drie Rohda-mannen moeten tijdens hun trip zo’n 2500 kilometer afleggen. Eén van de hoogtepunten tijdens het reizen moet de Oranjecolonne worden op woensdag 16 juni.

Voor Gerard, Hans en René is het niet het eerste avontuur. Diverse EK en WK’s werden door hen. In 1988 waren enkelen zelfs in Hamburg tijdens West Duitsland – Nederland(1-2) tijdens de halve finale van het EK. In 2004 waren Gerard en René zelfs bij alle wedstrijden in Portugal tijdens het EK, waar Nederland toen strandde in de halve finale.

Sinds het WK in 2006 in Duitsland is Gerard bekend met het fenomeen Oranjecamping. Ook in 2008 bezocht hij de Oranjecamping in Oostenrijk en Zwitserland. Dit was zo goed bevallen, dat nu gekozen werd om met de Oranjecamping mee te reizen in Zuid Afrika. Alles is er tot in de puntjes geregeld. Zowel feest, culturele uitstapjes en de reizen naar de speelsteden zijn allemaal onderdeel van de goed beveiligde Oranjecamping.

Wordt vervolgd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.