Home / archiefcentraal / restantenverkoop bij de welkoop

restantenverkoop bij de welkoop

De Welkoop in Raalte houdt op 12 juni een grote restantenverkoop. Dit in verband met de aanstaande verhuizing naar Raalte Plaza. Kortingen kunnen oplopen tot wel 95 procent. De Welkoop is die dag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Een advertentie elders in deze krant bevat een kortingsbon die die dag goed is voor 15 procent korting op 1 artikel naar keuze. Tijdens de restantenverkoopdag is een breed assortiment aan artikelen verkrijgbaar. Van tuinmeubelen tot gereedschap, van hogedrukreinigers tot ijzerwaren, van zwembaden tot diervoeders.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.