Home / archiefcentraal / reportage the hard way to success

reportage the hard way to success

Deze vraag komt terug in de reportage die Carolien Visser in het kader van haar examen heeft gemaakt voor Salland Centraal. Carolien volgde Elze in haar voorbereidingen op de voor haar misschien wel belangrijkste wedstrijd van het seizoen: De kwalificatie voor het NK turnen. Hiermee staat of valt het seizoen van Geurts.

In de reportage zie je wat Elze ervoor moet doen om op een wedstrijd goed te kunnen presteren. Vooral doorzettingsvermogen is erg belangrijk in de turnsport. Het wordt allemaal duidelijk in de reportage: ‘The hard way to success.’

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.