regionale koren op muzikaal landleven

Luttenberg staat zondag weer in het teken van ‘het muzikale landleven’, we schreven er al eerder over. We hadden de namen van de koren nog te goed van de organisatie van het straatkorenfestvial en die namen zijn nu bekend.

De koren komen uit de gehele regio. De Oostvaarders komen uit Almelo, het gemengde smartlappenkoor ‘Met hart en smart’ komt uit Nijverdal, De Stuwzangers is een zeemannenkoor uit Vilsteren en Op Koers is een shantykoor uit Gorssel.

Daarnaast zullen ook De Johanna’s uit Nagele, Joya uit Averloo, De Rundezangers uit Emmer Compascuum, De Roalterjongs uit Raalte en het Koor zonder naam uit Dedemsvaart op een van de podia klimmen. Het festival zal echter niet compleet zijn zonder deelname van De Stroatkjals. Het Luttenbergse koor dat ieder jaar verantwoordelijk is voor de organisatie van het festival.

Het Muzikale Landleven begint zondag 27 juni om 12.45 uur, wanneer de koren samen zingend de berg afkomen en naar de diverse podia begeleid worden. Rond 17.00 uur wordt het festival afgesloten. De tien deelnemende koren brengen dan gezamenlijk nog een aantal liederen ten gehore.

De entree voor het festival is gratis. Daarnaast zijn er geen parkeerkosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.