recordpoging haringhappen op maatjesdag

Aan het einde van Maatjesdag, op 12 juni in het centrum van Raalte, wordt een poging gedaan om het wereldrecord haringhappen te verbreken. Om 16.30 uur wordt een poging gedaan om met meer dan 500 mensen tegelijk een haring te happen. Een ieder die deel uit wil maken van de vermelding in het Guinness Book of World Records wordt hierom dan ook opgeroepen om deel te nemen aan deze actie.

De recordpoging is de afsluiting van de negende editie van het grote haringfeest in Raalte. Het feest rondom Maatjesdag begint om 11.30 bij Hotel de Zwaan. Op ludieke wijze wordt daar het feest geopend, traditioneel met korenwijn en nieuwe haring. Vanaf 12.15 treden verschillende koren op een zestal locaties in het centrum van Raalte op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.