raalte zuid stemt in nieuw gebouw

‘Brinkhuis van Hoogstraten accountancy’ heeft een nieuw onderkomen aan het Erf 37 in Raalte. Na het samengaan van de administratie- en accountantskantoren van Jan Brinkhuis en René van Hoogstraten werd het kantoor al snel te klein. Het voormalig gebouw van SallandWonen is aangepast aan de wensen van beide heren, maar het stembureau blijft.

Van Hoogstraten: ‘‘Voor ons en onze medewerkers is dit een praktische en prettige werkomgeving. Buiten zit je in het groen in een mooie en rustige woonwijk. Binnen kunnen we onze klanten ontvangen in een plezierige en bijna huiselijke sfeer. Ik vind dat heel inspirerend.’’

Vrijdagmiddag 11 juni tussen 16.00 en 20.00 uur is er een open huis voor klanten en relaties. Twee dagen eerder, woensdag 9 juni, zijn alle kiesgerechtigde inwoners van Raalte-Zuid welkom. Het stembureau blijft namelijk op deze locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.