Home / archiefcentraal / provincie vraagt burgers advies bij keuze cvdk

provincie vraagt burgers advies bij keuze cvdk

De provincie Overijssel gaat inwoners vragen welke eigenschappen de nieuwe Commissaris van de Koningin moet hebben. Duizend inwoners van Overijssel van 16 jaar en ouder worden de komende dagen benaderd door onderzoeksbureau TNS-Nipo. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt bij het opstellen van het profiel van de nieuwe Commissaris.

Niet alleen burgers geven de doorslag, ook Provinciale Staten gaat een profiel opstellen. De huidige CvdK Jansen, heeft laten weten per 31 december te stoppen. Overijssel heeft dus vanaf 1 januari een nieuwe Commissaris nodig.

Als je niet uitgenodigd wordt om deel te nemen aan het onderzoek, kun je toch nog je eigen profielschets mee laten nemen. Je kunt namelijk op www.overijssel.nl/nieuwecdk hetzelfde drietal vragen beantwoorden, als de mensen die deelnemen aan het onderzoek.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.