prokkel zomercarnaval in raalte

Zomercarnaval in Raalte? Ja. Zaterdag vindt er een heuse zomercarnavalsoptocht plaats. Om 13.00 uur start vanaf het dagcentrum van Zozijn aan de Kemphaan een zomercarnavalsoptocht gehouden van ongeveer anderhalve kilometer lang. De tocht loopt via de Meerkoet en de Twickel. Clienten van Zozijn die in deze buurt wonen en alle omwonenden zijn van harte uitgenodigd mee te lopen in de optocht en het verdere programma.

Zaterdag vindt namelijk Prokkel plaats. Het thema van dit jaar is Zomercarnaval. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. De optocht wordt begeleid door drumband Cecilia. Na de optocht is er op en rond het dagcentrum ruimte voor een hapje en drankje. Daarna zijn er tot 16.30 uur diverse activiteiten die te maken hebben met zomercarnaval. Bij zomercarnaval hoort natuurlijk veel dansen, muziek en bewegen. Daarom is er die middag een dansworkshop, springkussen, limbodansen, schminken, snoezelen, knotsvoetbal en sjoelen. De Dameskapel Pardoes komt op het dagcentrum de boel met muziek opvrolijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.