Home / archiefcentraal / politiezaken salland tweederde onopgelost

politiezaken salland tweederde onopgelost

De politie in Salland behaalt een algeheel oplossingspercentage van 33 procent, tweederde deel van de misdrijven blijft dus onopgelost. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van de eerste vier maanden van dit jaar. Het percentage ligt trouwens wel boven het landelijk gemiddelde.

In de eerste vier maanden van 2010 werden 114 verdachten aangehouden. Van hen werden er 54 in verband gebracht met geweldszaken. Het aantal aangiften inzake geweldszaken betrof ook ongeveer 54, dus als je daar ook een percentage aan gaat hangen, dan kom je op 100 procent uit.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.