politie op zoek naar eigenaar fiets

Toen de melder de volgende dag de fiets op dezelfde plek nog steeds zag staan, werd de politie gealarmeerd. Die stelde een onderzoek in, waarbij onder andere het bosperceel in de buurt van de fiets werd uitgekamd met speurhonden. Ook de postcode gegraveerd in de fiets werd nagetrokken. Dit leverde helaas niets op. In de provincie Overijssel zijn er daarnaast geen vermissingen bekend die verband zouden kunnen hebben met deze zaak.

Omdat de politie in het duister tast voor wat betreft de herkomst van de fiets en de man die gezien zou zijn op 14 juni, zou zij graag in contact komen met de eigenaar van de fiets. Het gaat dus om een groene damesfiets van het merk Splendid (type sport). Op de fiets zaten donkere fietstassen. De fiets bevat een postcode die begint met de cijfers 7475. De eigenaar van de fiets of personen die anderszins informatie hebben, worden opgeroepen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (team Salland).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.