plaatselijk belang spreekt van kiezersbedrog

Hij doelt met deze woorden op de verkiezingsprogramma’s van zowel Gemeentebelangen als CDA. Geerdink pakt bij het programma van Gemeentebelangen de Multifunctionele accommodaties en dorpshuizen eruit. Speerpunt was zo spoedig mogelijk dorpshuisaccommodaties en de ondersteuning van het openhouden van bibliotheekfuncties in de buurtdorpen.

Bij het CDA wijst hij op het MFA Trefpunt in Heeten , Kulturhus Lierderholthuis, de positieve ondersteuning van een multifunctioneel centrum in Nieuw Heeten en de regiefunctie bij de totstandkoming van multifunctionele accommodaties in buurtdorpen. “Het CDA vindt het voor de leefbaarheid in de kernen van groot belang dat er een voorziening is waar maatschappelijke, culturele en sociale organisaties en verenigingen kunnen werken aan gezamenlijk beheer en programmering van activiteiten. Op dit moment lopen er initiatieven in Lierderholthuis, Heino, Nieuw Heeten, Heeten en Luttenberg. Het CDA is van mening dat de gemeente meer regie moet nemen bij het tot stand komen van deze dorpsverkiezingen,” leest Geerdink voor uit het verkiezingsprogramma van de CDA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.