parkeerbon voor rov prijs

Dat is ons toch ook wat. Het lijkt haast een publiciteitsstunt. De Citroën C1, de hoofdprijs van de ROV-zomeractie, is woensdagmorgen tegen een parkeerbon aangelopen. De auto wordt momenteel op diverse zichtplekken in Raalte neergezet. Zo ook woensdagmorgen, op de hoek van de ABN-bank en de Domineeskamp. De Citroën stond op het trottoir geparkeerd.

Vertegenwoordigers van het ROV reageren lachend op het gele papiertje. Even voor de duidelijkheid, er was geen ontheffing aangevraagd en daarom is het ROV vooralsnog niet van plan om tegen de bon in beroep te gaan. Of dit een manier van de Raalter parkeerwacht is om nog een beetje kansspelbelasting binnen te halen, is ons niet bekend. Net zoals het antwoord op de vraag of de bekeuring (60 euro) wordt doorberekend aan de prijswinnaar. Voor het gemak gaan we er maar vanuit dat dat niet het geval zal zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.