Home / archiefcentraal / paardensportvereniging houdt eerste concours

paardensportvereniging houdt eerste concours

Paardensportvereniging Lierderholthuis houdt zaterdag 10 juli voor het eerst een concours, dat een jaarlijkse gewoonte moet worden. In januari fuseerden Ponyclub ‘De Lierderruiters’ en Landelijke Rijvereniging ‘De Lierderruiters’ onder deze naam.

Het concours is het kringkampioenschap voor zowel pony’s als paarden uit de Kring Salland. De vereniging ziet het als een grote uitdaging om voor dit evenement als gastheer te fungeren. Het is dan ook de eerste keer dat beide kampioenschappen op één terrein en op één dag worden verreden.

Lees ook

Natuurmomenten: Het is rustig in het veld…

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.