Home / archiefcentraal / overweg olie vervangt brandstofinstallaties

overweg olie vervangt brandstofinstallaties

Overweg Olie uit Raalte gaat voor 24 agrarische ondernemingen uit Vorden en omgeving nieuwe brandstofinstallaties aanleggen. Vanaf 2011 is het verplicht om een KIWA-certificaat te hebben voor de brandstofinstallatie. Het cluster van ondernemingen onder voorzitterschap van Jan Bosch heeft voor Overwerg Olie gekozen, omdat het bedrijf goed op de hoogte is van de nieuwe regelgeving en het kan agrarische bedrijven hierin vakkundig adviseren. Ook is het bedrijf gecertificeerd om deze installaties te mogen installeren.

Overweg Olie richt zich hoofdzakelijk op het leveren van brandstoffen, smeermiddelen en vetten voor de zakelijke en agrarische markt. Daarnaast adviseert en levert Overweg Olie brandstoftanks, bulktanks t.b.v. smeerolie- en werkplaatsinrichtingen.

Lees ook

Live Music Heino start nieuw seizoen met hommage aan Harry Muskee

HEINO – Live Music Heino start deze maand met het nieuwe seizoen liveoptredens. De band …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.