overweg olie vervangt brandstofinstallaties

Overweg Olie uit Raalte gaat voor 24 agrarische ondernemingen uit Vorden en omgeving nieuwe brandstofinstallaties aanleggen. Vanaf 2011 is het verplicht om een KIWA-certificaat te hebben voor de brandstofinstallatie. Het cluster van ondernemingen onder voorzitterschap van Jan Bosch heeft voor Overwerg Olie gekozen, omdat het bedrijf goed op de hoogte is van de nieuwe regelgeving en het kan agrarische bedrijven hierin vakkundig adviseren. Ook is het bedrijf gecertificeerd om deze installaties te mogen installeren.

Overweg Olie richt zich hoofdzakelijk op het leveren van brandstoffen, smeermiddelen en vetten voor de zakelijke en agrarische markt. Daarnaast adviseert en levert Overweg Olie brandstoftanks, bulktanks t.b.v. smeerolie- en werkplaatsinrichtingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.