orgelspeler geeft concert vol verzoekjes

Gerwin van der Plaats geeft op zaterdag 3 juli voor de eerste keer improvisatieconcert. Het thema van het concert is ‘Royal Zomer-Improvisatie’ Verzoeknummers kunnen tot een half uur voor aanvang van het concert bij de entree worden ingeleverd. Van der Plaats maakt uit de ingeleverde verzoekjes een keuze.

Van der Plaats begon op jeugdige leeftijd met het spelen van orgel. Op dit moment is hij student aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Naast de voldoening van het kerkorgelspel beleeft Gerwin veel plezier aan het bespelen van theaterorgels. Zijn voorliefde voor deze, in Nederland helaas steeds meer “uitstervende”, instrumenten komt tot uitdrukking in het geven van bijzondere concerten.

Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Willem-Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld. Vanwege de animo voor de concerten is het gewenst vooraf te reserveren via telefoonnummer

0572 – 371838 (Huetink) of 038 – 4224079 (Boks). De entree bedraagt 9,00 euro per persoon,dit is inclusief koffie en een drankje en hapje na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.