oranjekoorts wordt oranjevirus in salland

Nu ons Oranje de eerste wedstrijd erop heeft zitten, is het Oranjevirus flink toegeslagen in Salland. Koorts kun je het niet meer noemen, want iedereen lijkt besmet. De Oranje-epidemie heeft ook zijn neerslag in Mariënheem. De leerlingen van de St. Antoniusschool kwamen maandagmorgen allemaal in het Oranje naar de school en kwamen soms zelfs toeterend de klas binnen.

Maandagmorgen werd er op de school een Oranje-atelier gehouden. De hebben kinderen geknutseld voor Oranje: spandoeken, mascottes en t-shirts beschilderen. Ook konden de leerlingen kiezen voor voetbaltraining.

Aan het begin van de middag werden zelfs de inwoners van Mariënheem besmet met het virus. Er werd een Oranje-optocht dwars door het dorp gehouden, die veel bekijks trok.

De middag werd afgesloten met het gezamenlijk kijken naar de wedstrijd tussen Nederland en Denemarken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.